Park It Smart

Landvetters smartaste p-hus

Bakgrund

Park It Smart är ett parkeringshus vid Landvetter flygplats. Förutom att långtidsparkera bilen erbjuder Park It Smart även tvätt och rekord av din bil medan du är bortrest. Förbokning av parkering, elbilsladdning och kameraövervakning är ytterligare saker som gör parkeringshuset just Smart.

Uppdrag

Vi har arbetat med Park It Smart i nära tio års tid. Genom åren har vi har tagit fram deras grafiska profil, hemsida, företags- och VIP-kort, trycksaker och diverse kampanjer. Vi har även filmat och fotograferat vid flera tillfällen.

Resultat

Det omfattande varumärkesarbetet, i kombination med löpandes insatser så som e-postmarknadsföring och kampanjer för medlemmar, har gjort Park It Smart till ett av de främsta parkeringshusen vid Landvetter flygplats.

Park It Smart - Parkering Landvetter Flygplats - Illustration

Vi har tagit fram illustrationer som komplement till Park It Smarts identitet

”Har arbetat med Dogwash i flera år i olika bolag och varit väldigt nöjd med såväl bemötande som kvalitet i leveranser. Allt från att bygga hemsidor, varumärke, sökoptimering och idéer på hur vi kan skaffa nya kunder och behålla våra befintliga. De har en god förståelse för just våra behov och budget, vilket uppskattas.”

 

Carl-Johan Holtback – VD, Park It Smart