Norma Franck

Rebranding och ny webb

Norma Franck är en konceptuell fastighetsbyrå med ett brett erbjudande i egen regi, så som försäljning, uthyrning, utveckling och inredning av bostäder i premiumsegmentet. Deras skandinaviska stil i kombination med sinne för detaljer och exceptionell service har bidragit till att de blivit en av de ledande fastighetsbyråerna på marknaden.

Norma Franck har i dagsläget kontor i Marbella, Estepona, Beverly Hills och Stockholm men har planer på att expandera till bland annat Dubai och Bali.

 

Bakgrund
Under de senaste åren har Norma Franck lyckats etablera sig på den spanska marknaden, breddat tjänsteportföljen och öppnat fler kontor. I deras tillväxtresa uppkom behovet av att se över kommunikationen och förankra den i ett tydligare och enhetligt koncept.

 

Uppdrag
Vi har uppdaterat och paketerat Norma Francks kommunikation i samband med att vi fick i uppdrag att utveckla deras nya hemsida, Normafranck.com. Arbetet omfattade strategi, design och webbutveckling. Den nya webbsidan är baserad på WordPress CMS med flera olika kopplingar till andra system, exempelvis Inmobalia CRM.