Lodge Living

Koncept och branding

Bakgrund

Bakom de rustika träportarna till Lodge Living på Kungsmässan i Kungsbacka öppnar sig en förtrollande värld av kläder och inredning på över 200 kvadratmeter. Butiksmiljön präglas av en rustik och inspirerande atmosfär. Lodge Living utmärker sig genom ett noga utvalt sortiment som omfattar de senaste trenderna inom mode och inredning, samtidigt som det inkluderar mer tidlösa stilar och etablerade varumärken.

Uppdrag

Lodge Living stod inför utmaningen att omvandla sin butiksmiljö till en mer distinkt och tilltalande destination för sina kunder. Med en tydlig vision och en önskan om att skapa en unik shoppingupplevelse, vände de sig till oss för att omsätta sina idéer till praktik. Vårt uppdrag var att fungera som ett kreativt bollplank och strategiska partners i utformningen och förverkligandet av deras nya butikskoncept.

Resultat

Vi arbetade tillsammans med Lodge Living för att skapa och förverkliga butikskonceptet. Det omfattade bland annat utveckling av en visuell identitet, produktion av trycksaker och butiksmaterial. Alla dessa komponenter sammanställdes enhetligt inom ramen för ett amerikanskt lantligt koncept, vilket resulterade i en helhetssyn som stärkte Lodge Livings unika butiksupplevelse.

Lodge Living - Klädbutik Kungsmässan i Kungsbacka - Branding - Visitkort

Lodge Living - Klädbutik Kungsmässan i Kungsbacka - Branding - Symbol i stubbe

Lodge Living - Klädbutik Kungsmässan i Kungsbacka - Branding - Logotyp, symbol och typografi

Lodge Living - Klädbutik Kungsmässan i Kungsbacka - Releasefest

Lodge Living - Klädbutik Kungsmässan i Kungsbacka - Branding - Restaurang