RÖSTA & VINN SKOR FRÅN DITT FAVOURITE BRAND!

Rösta på det varumärke du gillar mest så har du chansen att bli en av de 9 lyckliga som vinner varsitt par av sina favoritskor.

BESÖK SCORETT.SE
TÄVLINGSVILLKOR

Varje fredag, tre veckor framöver, vinner det varumärke som fått flest antal röster. Av de som röstat på det vinnande varumärket så väljer vår jury ut tre vinnare.

Vinnarna får välja ett par skor från det vinnande varumärket. Valet måste meddelas Scorett inom två veckor och finnas i webshopens sortiment på Scorett.se (värde ca 500-3300 kr). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Inga köp är nödvändiga för att delta. Röstningen pågår till och med onsdag 13 februari 2013. Anställda inom Scorett Footwear AB och deras anhöriga har ej rätt att delta i tävlingen. Juryns beslut går ej att överklaga. Vinnaren meddelas via mail samt presenteras på Scorett.se och på Facebook.

Denna kampanj är inte på något sätt sponsrad, godkänd, administrerad av, eller associerad med Facebook. Du ger dina uppgifter till Scorett och inte Facebook, och dessa kommer endast användas för att kontakta tävlingsvinnaren.MOTIVERING


DITT NAMN


DIN E-POST